Ez a hirdetés legalább 60 napja nem frissült, érdeklődj a hirdetőnél, hogy aktuális-e még.
keres eladó

Személy És Vagyonőr,Állást Keres Pécs Belváros!

200.000 Ft
Értékesítés:
Eladó
T.c. Szolgálat Vezető Úr Részére!

Fogadja el a jelentkezésemet, Vagyon Őri Állásra! Olvassa el kérem, a mellékleteket. Személy és Vagyon Őri Állást Keresek Baranya Pécs Belterületére. A Számítógépet, Magas szinten kezelem, mint a MOL-nál kérték! Gyakorlatomat, A Boszorkány Utcai Kollégiumban, Töltöttem! Előnyt jelent: Pécsett 2017-ben a PVSK Sporttelepen Dolgoztam, mint Porta szolgálatos. Rendezvény Biztosítás! Személyesen! Régebben, Lásd az Önéletrajzban! Végleges Állást Remélek! Rehabos kártya van! Vagyonőri Igazolványom Szintén! Azonnali Kezdéssel, Jelentkezem! Fegyver vizsga Nélküli Bármilyen Állást keresek! Egyedüli, vagy Csoportos Őrként! Személy és Vagyon Őri Állást Keresek Baranya Pécs Belterületére. A Nagy Áruház Láncok! Specialitásom Elsősorban, Nagy Áruház Őrzése, Árukészletre Figyelésre! A Számítógépet, Magas szinten kezelem, mint a MOL-nál kérték, lásd az Önéletrajzban!
Ami még Kimaradt! Jó A Vesém, 5 6 Órán Keresztül, Váltás Nélkül! Az Árkád működése, a Kisujjamban van, Ki Kit Biztosít, és a TAX TIME működését is Ismerem! Többek Állítása alapján, Tudok Bánni a Vásárlókkal, Legalább is a Lényeg, a Főnökasszonyom, Engem Kért az Első Napon! "Végre Egy Olyan Vagyonőr, Aki Nem Csak Köszön, Hanem a Vásárlókkal Is Foglalkozik!!!"
Előnyt jelent: Pécsett 2017-ben a PVSK Sporttelepen Dolgoztam, mint Porta szolgálatos. Régebben, Lásd az Önéletrajzban, Konzum Áruház Pécs, ANNO! az Ázsia Kincsét is Ismerem! Van Némi Fogalmam, a Kereskedelemről! A Régi Konzum Áruház, Második Emelete, 12 Különböző Osztály! 2018 Május Media Markt! Dolgoztam! Végleges Állást Remélek! Rehabos kártya van! Vagyonőri Igazolványom Szintén! Azonnali Kezdéssel, Jelentkezem! Fegyver vizsga Nélküli Bármilyen Állást keresek!
Idős Szüleimet Egyedül Ápolom, ezért csak Nappalos Állást Vállalok!
P.S. Ha elolvasta az Önéletrajzom, Kérem Jelezzen Vissza!

Tisztelettel ifj. Pordány Sándor

pordanysandor@gmail.com

+36 (30) 583-7905

P.S. Azért nem tudok, sem Referenciát, és Szolgálati Időt Bemutatni, mert ez idáig csak Beugróként Működtem! De Személy és Teherportán, Egy Nagy Áruházláncnál, is Beugrottam Már!
P.S. Egy Társammal, a Háda Bálabontásánál, Biztosítottam, Már! Ha Nem is a Metro, De Nincs Olyan Sok Pécsett! P.P.S. Dolgoztam Tavaly a Media Marktnál! Felkértek a Deichman Cipő Bolttól! A Newyorkernél is Dolgoztam Volna!
Feltöltve: 2022 június 12., 20:47
Frissítve:
2022 június 12., 20:47
462
Azonosító: tpx4z2
200.000 Ft
hirdetés
hirdetés
Soha ne utalj előre pénzt, ha nem ismered az eladót!
Legjobb, ha mindig személyesen intézed az adásvételt, valami forgalmas helyen ahova ne egyedül menj, célszerű magaddal vinni barátodat is.
Ha bárhol szabálytalanságot, visszaélést észlelsz az oldalon, használd a "hirdetés jelentése" gombot!
Adokveszek.hu Kft. © 2024
Minden jog fenntartva.
Belépés Regisztráció Részletes keresés