√Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telek

1. √Āltal√°nos rendelkez√©sek

Jelen √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telek az Adokveszek.hu Kft. (Sz√©khely: 9330 Kapuv√°r, Szent Istv√°n kir√°ly utca 1. 3/2; C√©gjegyz√©ksz√°m: 08-09-032249; Ad√≥sz√°m: 28771786-2-08) mint Szolg√°ltat√≥ (a tov√°bbiakban: "Szolg√°ltat√≥") √°ltal √ľzemeltetett adokveszek.hu internetes oldalon (a tov√°bbiakban: Honlap) a felhaszn√°l√≥kra (a tov√°bbiakban: ‚ÄěFelhaszn√°l√≥‚ÄĚ) vonatkoz√≥ √°ltal√°nos szerzŇĎd√©si felt√©teleket (a tov√°bbiakban: ‚Äě√ĀSZF‚ÄĚ) tartalmazza.

A Honlap haszn√°lat√°hoz sz√ľks√©ges azon technikai t√°j√©koztat√°st, melyet jelen √ĀSZF nem tartalmaz, a Honlapon el√©rhetŇĎ egy√©b t√°j√©koztat√°sok ny√ļjtj√°k.

A szerzŇĎd√©s nyelve magyar √©s a szerzŇĎd√©s nem minŇĎs√ľl √≠r√°sbeli szerzŇĎd√©snek, azokat √územeltetŇĎ nem iktatja, √≠gy az ut√≥lag nem hozz√°f√©rhetŇĎ, √©s nem megtekinthetŇĎ, ide nem √©rtve a megrendel√©sek adatait.

√územeltetŇĎ semmilyen magatart√°si k√≥dex rendelkez√©seinek nem veti al√° mag√°t.

Felhaszn√°l√≥ a Weboldalon t√∂rt√©nŇĎ regisztr√°ci√≥val nyilatkozik az √ĀSZF teljes terjedelm√©ben val√≥ elfogad√°s√°r√≥l, erre tekintettel k√©rj√ľk a Felhaszn√°l√≥kat sz√≠veskedjenek jelen felt√©teleket az Adatv√©delmi t√°j√©koztat√≥val egy√ľtt figyelmesen √°tolvasni √©s √©rtelmezni.

Felhaszn√°l√≥nak minŇĎs√ľl minden olyan term√©szetes szem√©ly, jogi szem√©ly, jogi szem√©lyis√©ggel nem rendelkezŇĎ gazdas√°gi t√°rsas√°g vagy egy√©b szervezet aki a Honlapra bel√©pve azt b√∂ng√©szi, hirdet√©st helyez el, term√©ket k√≠n√°l elad√°sra, term√©k ir√°nt √©rdeklŇĎdik, a term√©kre aj√°nlatot tesz vagy b√°rmely egy√©b funkci√≥j√°t haszn√°lja.

1.1. A Szolg√°ltat√≥ √°ltal ny√ļjtott √©s a Felhaszn√°l√≥ √°ltal ig√©nybe vehetŇĎ szolg√°ltat√°sokat a Szolg√°ltat√≥ b√°rmikor szabadon m√≥dos√≠thatja, megsz√ľntetheti vagy √ļj szolg√°ltat√°sokat vezethet be.

1.2. A Felhaszn√°l√≥ a Honlap haszn√°lat√°nak megkezd√©s√©vel, felhaszn√°l√≥i fi√≥k l√©trehoz√°sa eset√©n, vagy bejelentkez√©s sor√°n tett kifejezett nyilatkozattal elfogadja √©s mag√°ra n√©zve k√∂telezŇĎnek ismeri el a jelen √ĀSZF, √©s az annak r√©sz√©t k√©pezŇĎ Adatv√©delmi t√°j√©koztat√≥ rendelkez√©seit, tov√°bb√° k√∂telezetts√©get v√°llal az √ĀSZF betart√°s√°ra.

1.3. A Szolg√°ltat√≥nak lehetŇĎs√©ge van ellenŇĎrizni a felt√∂lt√∂tt tartalmakat, de nem k√∂teless√©ge azok tartalm√°t bŇĪncselekm√©nyre, vagy illeg√°lis tev√©kenys√©gre utal√≥ tev√©kenys√©g c√©lj√°b√≥l vizsg√°lni.

1.4. A Szolg√°ltat√≥ a hirdet√©sek tartalm√°√©rt nem v√°llal felelŇĎss√©get, de d√∂nthet √ļgy, hogy jelen felhaszn√°l√°si felt√©telek megszeg√©se eset√©n, vagy hat√≥s√°gi elj√°r√°s keret√©n bel√ľl t√∂r√∂lheti azokat. Ebben az esetben jogosult lehet a befizetett d√≠j visszat√©r√≠t√©s√©re, azonban fenntartjuk a jogot arra, hogy a fizetett d√≠jakat ne t√©r√≠ts√ľk vissza a k√∂vetkezŇĎ esetekben:

- ha v√©lem√©ny√ľnk szerint megs√©rti az √ĀSZF felt√©teleit, bele√©rtve √©s korl√°toz√°s n√©lk√ľl a k√∂zz√©t√©teli szab√°lyainkat
- ha hirdet√©se az elutas√≠t√°s elŇĎtt b√°rmeddig √©lt az oldalon, √©s hasznot hozhatott a tagjaink sz√°m√°ra
- ha eltávolította a saját hirdetését
- ha ism√©tlŇĎdŇĎ hirdet√©st adott fel
- ha f√©lreir√°ny√≠t√°s c√©lj√°b√≥l egy jelentŇĎsen rossz kateg√≥ri√°ba tartoz√≥ hirdet√©st adott fel

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a lista nem teljes, és a támogatási csapat eseti alapon megvizsgálja az egyéni visszatérítéseket, ha a fentiek nem érvényesek

A Szolg√°ltat√≥ nem v√°llal semmilyen felelŇĎss√©get a szolg√°ltat√°s egyes r√©szeire vagy ak√°r teljes eg√©sz√©re vonatkoz√≥ le√°ll√°sokb√≥l, sz√ľneteltet√©s√©b√Ķl, illetve az Honlap elŇĎzetes figyelmeztet√©s √©s √©rtes√≠t√©s n√©lk√ľli megv√°ltoztat√°saib√≥l eredŇĎ v√©lt vagy val√≥s k√°rok√©rt.

1.5. A Felhaszn√°l√≥ a regisztr√°ci√≥ sor√°n kifejezetten tudom√°sul veszi, hogy Szolg√°ltat√≥ a Felhaszn√°l√≥ √°ltal megadott szem√©lyes adatokat, a Weboldal haszn√°lata sor√°n begyŇĪjt√∂tt felhaszn√°l√≥i adatokat (p√©ld√°ul megl√°togatott oldalak list√°ja, technikai adatok, a Weboldal Felhaszn√°l√≥ √°ltal t√∂rt√©nŇĎ felhaszn√°l√°s√°ra vonatkoz√≥ inform√°ci√≥k, valamint esetlegesen harmadik szem√©lyektŇĎl beszerzett felhaszn√°l√≥i inform√°ci√≥k) r√∂gz√≠ti √©s az Adatv√©delmi t√°j√©koztat√≥ban meghat√°rozott m√≥don √©s c√©lokra felhaszn√°lja.

1.6. A Felhaszn√°l√≥ √°ltal el√©rhetŇĎv√© tett hirdet√©s√©rt (tartalom√©rt), ide√©rtve a tartalom √°ltal okozott vagy egy√©bk√©nt azzal √∂sszef√ľgg√©sben felmer√ľlt mindennemŇĪ vagyoni vagy nem vagyoni k√°r√©rt kiz√°r√≥lag a Felhaszn√°l√≥ tartozik felelŇĎss√©ggel.

1.7. A Szolg√°ltat√≥ nem avatkozik bele a Felhaszn√°l√≥k k√∂z√∂tti jogvit√°kba, tranzakci√≥kba, b√°rmilyen vita kialakul√°sakor a Felhaszn√°l√≥ mentes√≠ti a Szolg√°ltat√≥t mindennemŇĪ ig√©nytŇĎl, k√∂vetel√©stŇĎl √©s k√°rt√©r√≠t√©stŇĎl.

1.8. A hirdetés feltöltésekor a rendszer automatikusan létrehoz egy felhasználói fiókot, amelyet a Felhasználó által megadott e-mail cím, mint egyedi azonosító azonosít.

1.9. A Felhaszn√°l√≥ tudom√°sul veszi, hogy a rendszer idŇĎk√∂z√∂nk√©nt a szolg√°ltat√°ssal √∂sszef√ľggŇĎ √ľzeneteket k√ľldhet elektronikus levelez√©si c√≠m√©re. (pl: √ľzenet √©rkez√©s√©rŇĎl √©rtes√≠t√©s, √∂szt√∂nz√©s regsiztr√°ci√≥ra, aktiv√°l√≥ email, rendszer√ľzenet)

1.10. A Szolg√°ltat√≥ a nem megfelelŇĎ hirdet√©s sz√∂veg√©t nem m√≥dos√≠tja, viszont aj√°nl√°sokat tehet annak m√≥dos√≠t√°s√°ra. Addig am√≠g a jelzett v√°ltoztat√°sok nem ker√ľlnek kijav√≠t√°sra a Szolg√°ltat√≥ megtagadhatja annak publik√°l√°s√°t.

A Szolg√°ltat√≥ fenntartja a jogot, hogy egyes Felhaszn√°l√≥kat, e-mail c√≠m, IP c√≠m, telefonsz√°m alapj√°n kitiltson a Szolg√°ltat√°s el√©r√©s√©bŇĎl. A tilt√°s felold√°sa pedig minden esetben egyedi elb√≠r√°l√°s al√° esik.

2. Tiltott dolgok

A Honlapon tilos k√∂zz√©tenni minden olyan szolg√°ltat√°st/term√©ket mely jogszab√°lyba √ľtk√∂zik, jogellenes magatart√°sra √∂szt√∂n√∂z, s√©rti a j√≥ erk√∂lcs√∂t.

A Felhaszn√°l√≥ jelen √ĀSZF elfogad√°s√°val k√∂telezetts√©get v√°llal arra, hogy olyan hirdet√©st vagy tartalmat (ak√°r k√©p vagy sz√∂veg) nem tesz k√∂zz√© a Honlapon mely:

 • jogszab√°lyba, k√ľl√∂n√∂sen a rekl√°mt√∂rv√©ny tilalmaiba √ľtk√∂zŇĎ, illetve ha ennek gyan√ļja felmer√ľl
 • jogszab√°lyba √ľtk√∂zik, illetve ennek gyan√ļja felmer√ľl
 • nem a rovat jelleg√©nek megfelelŇĎ
 • szerzŇĎi jogokat (k√ľl√∂n√∂sen jogv√©dett term√©kek (CD, DVD, VHS, CD-ROM) m√°solatai), szem√©lyhez fŇĪzŇĎdŇĎ jogokat, kegyeleti jogot, valamint szem√©lyes adatok v√©delm√©hez val√≥ jogokat s√©rt
 • erŇĎszakra, jogszab√°lys√©rt√©sre buzd√≠t, illetve a szem√©lyes vagy k√∂zbiztons√°got, k√∂rnyezetet, illetve term√©szetet k√°ros√≠t√≥ magatart√°sra √∂szt√∂n√∂z, √∂nk√©nyuralmi jelk√©peket tartalmaz
 • f√©lelem√©rzetet kelt
 • amely a gyermek- √©s fiatalkor√ļaknak sz√≥l, √©s fizikai, szellemi vagy erk√∂lcsi fejlŇĎd√©s√ľket k√°ros√≠thatja, √≠gy k√ľl√∂n√∂sen, ha a gyermek- √©s fiatalkor√ļakat vesz√©lyes, erŇĎszakos, tov√°bb√° a szexualit√°st hangs√ļlyoz√≥ helyzetben mutatja be
 • tapasztalatlans√°guk vagy hisz√©kenys√©g√ľk kihaszn√°l√°s√°val k√∂zvetlen felsz√≥l√≠t√°st tartalmaz arra, hogy a felnŇĎtt kor√ļakat √°ru v√°s√°rl√°s√°ra √∂szt√∂n√∂zz√©k
 • indokolatlanul hi√°nyos tartalm√ļ vagy nem ny√ļjt kellŇĎ inform√°ci√≥t a term√©krŇĎl/szolg√°ltat√°sr√≥l, a val√≥s√°gnak v√©lhetŇĎen nem megfelelŇĎ adatokat tartalmaz
 • meztelen, vagy hi√°nyos √∂lt√∂zetŇĪ embereket bemutat√≥ f√©nyk√©p
 • t√°rskeres√©s, partner keres√©s
 • politikai tartalom
 • szexu√°lis ‚Äďerotikus jelelgŇĪ szolg√°ltat√°s, -seg√©deszk√∂z, -munka, -film
 • √°ll√°s kateg√≥ri√°ban nem kiz√°r√≥lag r√©sz vagy teljes munkaidejŇĪ bejelentett munka (pl. MLM, h√°l√≥zat √©p√≠t√©s)
 • m√°solat,replika term√©k
 • internetrŇĎl let√∂lt√∂tt katal√≥gusk√©pet tartalmaz
 • olyan k√©peket tartalmaz, melynek felhaszn√°l√°si jogaival a Felhaszn√°l√≥ nem rendelkezik
 • a szolg√°ltat√≥ meg√≠t√©l√©se szerint s√©rtheti a szolg√°ltat√≥, a szolg√°ltat√≥ √ľzleti partnerei vagy a szolg√°ltat√≥ felhaszn√°l√≥inak jogait
 • a szolg√°ltat√≥ meg√≠t√©l√©se szerint s√©rtheti a szolg√°ltat√≥ √ľzleti √©rdekeit
 • k√©retlen (spam) hirdet√©snek minŇĎs√ľl
 • k√∂zbiztons√°gra fokozottan vagy k√ľl√∂n√∂sen vesz√©lyes eszk√∂z√∂k, fegyverek, lŇĎszer, robban√≥szer, pirotechnikai anyagok, eszk√∂z√∂k (pl. tŇĪzij√°t√©k)
 • fogad√°ssal vagy egy√©b szerencsej√°t√©kkal kapcsolatos
 • gy√≥gyszer, gy√≥gyszer k√©sz√≠tm√©nyek, k√°b√≠t√≥szer, tudatm√≥dos√≠t√≥ anyag, vagy ezekhez hasonl√≥ hat√°s√ļ szer
 • m√°s hirdet√©si vagy aukci√≥s oldalra mutat√≥ linket tartalmaz
 • val√≥tlan, f√©lrevezetŇĎ inform√°ci√≥kat tartalmaz√≥ hirdet√©sek
 • t√∂bb k√ľl√∂nb√∂zŇĎ t√©m√°j√ļ term√©k hirdet√©se egy hirdet√©sben
 • tilos olyan k√©pet felt√∂lteni amely nincs √∂sszhangban a hirdet√©s c√≠m√©vel, le√≠r√°s√°val
 • tilos manipul√°lt k√©pet felt√∂lteni, azokra hirdet√©st, √°br√°t vagy egy√©b rekl√°mot elhelyezni, tov√°bb√° tilos kiemel√©sre alkalmas keretet, feliratot elhelyezni
 • tilos a hirdet√©st olyan m√©rt√©kben m√≥dos√≠tani vagy szerkeszteni, hogy az jelentŇĎs m√©rt√©kben elt√©rjen az eredeti hirdet√©s tartalm√°t√≥l, t√©m√°j√°t√≥l √©s ez√°ltal az ilyen hirdet√©snek minŇĎs√ľlj√∂n

A Felhaszn√°l√≥ tudom√°sul veszi, hogy a Szolg√°ltat√≥ az automatikusan enged√©lyezett hirdet√©sek publik√°l√°s√°t elŇĎzetes indokl√°s n√©lk√ľl visszavonhatja, vagy k√©rheti annak hiteless√©g√©nek ellenŇĎrz√©st, valamint a publik√°l√°s elŇĎtt ellenŇĎrz√∂tt hirdet√©sek j√≥v√°hagy√°s√°t ak√°r indokl√°s n√©lk√ľl is megtagadhatja. K√ľl√∂n√∂s tekintettel az al√°bbi esetekben a Szolg√°ltat√≥ fenntartja a hirdet√©sek inaktiv√°l√°s√°nak vagy t√∂rl√©s√©nek jog√°t:
 • az √ĀSZF 2. pontj√°ban r√∂gz√≠tett tartalom t√≠pusok eset√©n
 • rekl√°mt√∂rv√©nyi tilalmakba √ľtk√∂zŇĎ hirdet√©s
 • megt√©vesztŇĎ inform√°ci√≥t tartalmaz√≥ hirdet√©s
 • a helytelen kateg√≥ri√°ban feladott hirdet√©s
 • jogs√©rt√©st megval√≥s√≠t√≥ hirdet√©s
 • duplik√°lt hirdet√©sek, spam hirdet√©sek, nagy t√∂megben feladott hirdet√©sek
 • tartalom technikai probl√©m√°t okoz a szerveren, nem megfelelŇĎ form√°tum√ļ
 • replik√°k, nemzetk√∂zi, hazai v√©djegy oltalmakat s√©rtŇĎ kifejez√©sek, term√©kek
 • m√°s hirdet√©si vagy aukci√≥s oldalra mutat√≥ linket tartalmaz√≥ hirdet√©sek
 • a sorozatosan t√∂r√∂lt, majd feladott hirdet√©seket
 • a nem a term√©ket √°br√°zol√≥ fot√≥val ell√°tott hirdet√©seket
 • t√∂bb felhaszn√°l√≥i fi√≥kb√≥l hirdetett ugyanazon hirdet√©sek melyek egyetlen Felhaszn√°l√≥hoz kapcsolhat√≥k
 • Tilos a hirdetŇĎ el√©rhetŇĎs√©g√©nek k√∂zl√©se a hirdet√©sben (telefonsz√°m, email c√≠m, lakc√≠m, munkahely, telefonsz√°m, banksz√°mla sz√°m, egy√©b el√©rhetŇĎs√©g).

A Honlapon csak egyszer szerepelhet egy adott HirdetŇĎ √°ltal felt√∂lt√∂tt hirdet√©s. Ha valami okb√≥l HirdetŇĎ a term√©k √ļjra felad√°sa mellett d√∂nt, akkor a Szolg√°ltat√≥ k√∂teles t√∂r√∂lni az elŇĎzŇĎ ugyanolyan tartalm√ļ hirdet√©st. Az oldalon tilos az azonos tartalm√ļ hirdet√©sek t√∂bbsz√∂ri felad√°sa.

3. Hirdetésfeladás

A hirdet√©s felad√°sa t√∂rt√©nhet regisztr√°ci√≥ n√©lk√ľl √©s regisztr√°ci√≥val.

A hirdet√©s felad√°s√°hoz k√∂t√∂lezŇĎen megadott elemek a hirdet√©s c√≠me, a hirdet√©s kateg√≥ri√°ja, a hirdet√©s le√≠r√°sa, a hirdet√©sben szereplŇĎ term√©k/szolg√°ltat√°s √°ra, a hirdet√©sben szereplŇĎ term√©k/szolg√°ltat√°s r√©gi√≥ja/telep√ľl√©se.

A regisztr√°ci√≥ n√©lk√ľl feladott hirdet√©sek publik√°l√°sa elŇĎtt minden esetben elŇĎzetes ellenŇĎrz√©sen esnek √°t, majd csak ezt k√∂vetŇĎen ker√ľlnek akt√≠v st√°tuszba. A regisztr√°ci√≥ n√©lk√ľl feladott hirdet√©sek 30 napig jelennek meg, ut√°na a Felhaszn√°l√≥ d√∂nti el, hogy meghosszabb√≠tja vagy pedig t√∂rli a hirdet√©s√©t. A regisztr√°ci√≥ n√©k√ľl feladott hirdet√©sekhez 6db k√©p t√∂lthetŇĎ fel d√≠jtalanul.

A regisztr√°ci√≥val feladott hirdet√©sek automatikusan megjelen√≠t√©sre ker√ľlnek a tal√°lati list√°ban, azonban az √≠gy feladott hirdet√©sek is ellenŇĎrz√©sen esnek √°t, esetleges probl√©ma eset√©n pedig inakt√≠v st√°tuszba ker√ľlnek. A regisztr√°ci√≥val feladott hirdet√©sek 30 napig jelennek meg a tal√°lati list√°ban, majd ezt k√∂vetŇĎen a Felhaszn√°l√≥ d√∂nti el, hogy meghosszabb√≠tja vagy pedig t√∂rli a hirdet√©s√©t. A regiszt√°ci√≥val feladott hirdet√©sekhez 12db k√©p t√∂lthetŇĎ fel d√≠jtalanul.

A Felhaszn√°l√≥ a hirdet√©s√©t b√°rmikor t√∂r√∂lheti, amelyet a Szolg√°ltat√≥ a t√∂rl√©stŇĎl sz√°m√≠tott 30 napon eltelt√©vel t√∂rli azt a rendszer√©bŇĎl.

A Felhaszn√°l√≥ a hirdet√©s√©t a hirdet√©s lej√°rta elŇĎtt 5 napt√°ri nappal kor√°bban hosszab√≠thatja meg.

4. FelelŇĎss√©g

A Felhaszn√°l√≥ √°ltal a Weboldalon el√©rhetŇĎv√© tett tartalom√©rt, a tartalom √°ltal okozott vagy azzal √∂sszef√ľgg√©sben felmer√ľlt mindennemŇĪ vagyoni vagy nem vagyoni k√°r√©rt kiz√°r√≥lag a Felhaszn√°l√≥t terheli felelŇĎss√©g, az √územeltetŇĎ ezen tartalmak√©rt semmilyen felelŇĎss√©get nem v√°llal.

A Felhasználó köteles a Szolgáltatást a hatályos jogszabályok, és a jelen Szabályzat rendelkezéseinek betartásával használni.

A Szolg√°ltat√≥ nem v√°llal felelŇĎss√©get az oldalakon elhelyezett inform√°ci√≥k√©rt, azok helyess√©g√©√©rt vagy val√≥s√°g tartalm√°√©rt.

Tartalmak elt√°vol√≠t√°s√°r√≥l a szolg√°ltat√≥ nem k√∂teles sem elŇĎre, sem ut√≥lag √©rtes√≠teni annak tulajdonos√°t.

A Szolg√°ltat√≥ semmik√©ppen nem v√°llal felelŇĎss√©get semmif√©le k√°r√©rt √©s, k√ľl√∂n√∂sen, a Szolg√°ltat√≥ nem tehetŇĎ felelŇĎss√© semmilyen k√∂zvetlen vagy k√∂zvetett, j√°rul√©kos vagy m√°sodlagos k√°rok√©rt, elmaradt nyeres√©gbŇĎl, j√∂vedelem elmarad√°s√°b√≥l vagy haszn√°lat kies√©sbŇĎl sz√°rmaz√≥ olyan k√°rok√©rt, amelyek az √ľzemeltetŇĎ weboldalain tal√°lhat√≥ inform√°ci√≥b√≥l fakadnak ill. azzal kapcsolatosak, f√ľggetlen√ľl att√≥l, hogy az ilyen k√°rok szerzŇĎd√©ssel, hanyags√°ggal, polg√°ri peres elj√°r√°ssal, jogszab√°lyokkal, t√∂rv√©nyi rendeletekkel vagy egy√©b √ľgyekkel kapcsolatosak. Ugyanakkor minden megtesz, hogy rendszer√©bŇĎl elt√°vol√≠tsa azokat a felhaszn√°l√≥kat akik bizony√≠that√≥an k√°r okoz√°s c√©lj√°b√≥l haszn√°lj√°k azt. A szolg√°ltat√°ssal kapcsolatos jogs√©rt√©sek eset√©n az √ľzemeltetŇĎ a jogszab√°lyok √°ltal megk√≠v√°nt keretek k√∂z√∂tt egy√ľttmŇĪk√∂dik a hat√≥s√°gokkal a jogs√©rt√©st elk√∂vetŇĎ szem√©lyek felelŇĎss√©gre von√°sa √©rdek√©ben. Felhaszn√°l√≥ viseli a szolg√°ltat√°s haszn√°lat√°val j√°r√≥ valamennyi kock√°zatot √©s felelŇĎss√©get is, ide√©rtve t√∂bbek k√∂z√∂tt a m√°s felhaszn√°l√≥k √°ltal a szolg√°ltat√°s √°ltal hozz√°f√©rhetŇĎv√© vagy el√©rhetŇĎv√© tett k√°ros tartalmak (p√©ld√°ul v√≠rusok, f√©rgek) √°ltal a Felhaszn√°l√≥ sz√°m√≠t√≥g√©pes rendszer√©ben okozott k√°rok √©s egy√©b vesztes√©gek kock√°zat√°t, valamint a haszn√°lat sor√°n Felhaszn√°l√≥n√°l keletkezett √©s a m√°soknak okozott k√°rt is.

A Szolg√°ltat√≥ nem v√°llal felelŇĎss√©get sem l√°togat√≥i, sem felhaszn√°l√≥i oldal fel√© a szolg√°ltat√°s teljes eg√©sz√©re vagy csak egy r√©sz√©re vonatkoz√≥ ‚Äď ak√°r elŇĎzetes √©rtes√≠t√©s n√©lk√ľli ‚Äď sz√ľneteltet√©s√©bŇĎl, illetve a teljes le√°ll√≠t√°s√°b√≥l eredŇĎ k√°rok√©rt, tov√°bb√° nem v√°llal felelŇĎss√©get a v√°ltoztat√°sokb√≥l eredŇĎ k√°rok√©rt sem.

5. Felhasználói szolgáltatások

A Felhaszn√°l√≥ a Honlapon elhelyezett Regisztr√°ci√≥ gombra kattintva tud regisztr√°lni. A Felhaszn√°l√≥ a regisztr√°ci√≥ sor√°n k√∂teles megadni az email c√≠m√©t √©s jelszav√°t. Egy email c√≠mmel csak egy regisztr√°ci√≥ lehets√©ges, valamint a Honlapon minden Felhaszn√°l√≥ egyszer regisztr√°lhat. A Felhaszn√°l√≥ regisztr√°ci√≥ja a Felhaszn√°l√≥ szem√©ly√©hez kapcsol√≥dik, nem a regisztr√°ci√≥kor megadott egy√©b adataihoz. A Szolg√°ltat√≥ t√∂rli azokat a felhaszn√°l√≥i fi√≥kokat, amelyek t√∂bbsz√∂ri regisztr√°ci√≥ra utalnak (pl. n√©v, ip c√≠m, host tekintet√©ben egyezŇĎs√©get mutatnak), akkor is, ha az adott fi√≥kok k√ľl√∂n-k√ľl√∂n email c√≠mrŇĎl ker√ľltek aktiv√°l√°sra. A regisztr√°ci√≥t az email c√≠mre kik√ľld√∂tt m√≥don van lehetŇĎs√©g aktiv√°lni, 48 √≥ra eltelt√©vel az a szem√©ly aki nem aktiv√°lja regisztr√°ci√≥j√°t, az email c√≠m t√∂rl√©sre ker√ľl. A sikeres regisztr√°ci√≥t k√∂vetŇĎen a Felhaszn√°l√≥nak lehetŇĎs√©ge van tov√°bbi adatok megad√°s√°ra, mint p√©ld√°ul n√©v, telefonsz√°m, lakc√≠m (sz√©khely), sz√°ml√°z√°si n√©v, c√≠m √©s ad√≥sz√°m, tev√©kenys√©g t√≠pusa (mag√°nszem√©ly vagy v√°llalkoz√≥), profilk√©p.

A Fi√≥k a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet √©rtelm√©ben a HirdetŇĎnek ny√ļjtott digit√°lis szolg√°ltat√°s. A HirdetŇĎ a Felhaszn√°l√≥n√©vvel √©s a Jelsz√≥val hozz√°f√©r√©st kap a Fi√≥khoz.

A regisztr√°ci√≥ t√∂rt√©nhet k√ľlsŇĎ szolg√°ltat√≥ √°ltal, ez esetben az √°tadott adatok ker√ľlnek t√°rol√°sra rendszer√ľnkben, amelyekrŇĎl bŇĎvebb inform√°ci√≥t a k√ľlsŇĎ szolg√°ltat√≥ szolg√°ltat. A k√ľlsŇĎ forr√°sb√≥l sz√°rmaz√≥ regisztr√°ci√≥ elengedhetetlen eleme, hogy a Felhaszn√°l√≥ enged√©lyezze az email c√≠m√©nek √°tad√°s√°t, amelyen fel√ľl tov√°bbi adatok k√©rhetŇĎek mint n√©v, profil k√©p. Amennyiben a Felhaszn√°l√≥ nem enged√©lyezi ezen adatok √°tad√°s√°t, rendszer√ľnk nem enged√©lyezi a Honlap kiz√°r√≥lag regisztr√°ci√≥val t√∂rt√©nŇĎ haszn√°lat√°t. A Szolg√°ltat√≥ jogosult t√∂r√∂lni a nyilv√°nval√≥an hib√°s vagy hamis adatokat, tov√°bb√° k√©ts√©g eset√©n jogosult a Felhaszn√°l√≥ val√≥dis√°g√°t ellenŇĎrizni.

A felhaszn√°l√≥ n√©v nem tartalmazhat telefonsz√°mot, e-mail c√≠met, URL c√≠met, tr√°g√°r, obszc√©n vagy b√°nt√≥ kifejez√©st. Amennyiben a Felhaszn√°l√≥ ilyen felhaszn√°l√≥i nevet ad meg, a Szolg√°ltat√≥nak lehetŇĎs√©ge van arra, hogy a Szolg√°ltat√°st korl√°tozza, vagy a Felhaszn√°l√≥ regisztr√°ci√≥j√°t v√©gleg t√∂r√∂lje. A Szolg√°ltat√≥ fenntartja mag√°nak a jogot, hogy a Felhaszn√°l√≥ regisztr√°ci√≥j√°t visszautas√≠tsa, √≠gy k√ľl√∂n√∂sen val√≥tlan, vagy hi√°nyos adatok megad√°sa eset√©n. A Szolg√°ltat√°s hiteless√©g√©nek megŇĎrz√©se √©rdek√©ben a Felhaszn√°l√≥ √°ltal hirdet√©s felad√°sakor megadott neve minden esetben nyilv√°noss√°gra ker√ľl a hirdet√©s Honlapon t√∂rt√©nŇĎ megjelen√©s√©vel egy idŇĎben.

A Felhaszn√°l√≥ k√∂teles pontos √©s val√≥s el√©rhetŇĎs√©geket (teljes n√©v, telefonsz√°m, e-mail c√≠m) szerepeltetni adatai k√∂z√∂tt √©s az √°ltala feladott hirdet√©sekben. Amennyiben a Szolg√°ltat√≥ tudom√°s√°ra jut, hogy ezek az adatok nem val√≥sak vagy a Felhaszn√°l√≥ ezen adatok alapj√°n nem el√©rhetŇĎ, akkor Szolg√°ltat√≥ jogosult a Felhaszn√°l√≥ hozz√°f√©r√©s√©t korl√°tozni √©s az adott hirdet√©st felf√ľggeszteni.

Felhaszn√°l√≥ tudom√°sul veszi, hogy amennyiben a 18. √©let√©v√©t m√©g nem t√∂lt√∂tte be, a Honlap haszn√°lat√°hoz √©s a jelen √ĀSZF elfogad√°s√°shoz t√∂rv√©nyes k√©pviselŇĎje hozz√°j√°rul√°sa sz√ľks√©ges. A Szolg√°ltat√≥ ezen t√∂rv√©nyes k√©pviselŇĎi hozz√°j√°rul√°s elmarad√°s√°b√≥l eredŇĎ k√°rok√©rt √©s h√°tr√°nyos jogk√∂vetkezm√©nyek√©rt nem felel.

A Szolg√°ltat√≥ t√°j√©koztat√≥ jellegŇĪ √ľzeneteket (rendszer√ľzenet) k√ľldhet a Felhaszn√°l√≥nak, a Felhaszn√°l√≥nak lehetŇĎs√©ge van r√©szben, vagy eg√©szben az √©rtes√≠t√©si √ľzenetek kikapcsol√°s√°ra. A Felhaszn√°l√≥k kapcsolat felv√©tel egyszerŇĪs√≠t√©se √©rdek√©ben egym√°snak sz√∂veges √ľzeneteket k√ľldhetnek, √≠gy a kapcsolatfelv√©tel a Szolg√°ltat√≥ √°ltal √ľzemeltetett √ľzenetk√ľldŇĎ rendszeren kereszt√ľl is t√∂rt√©nhet. Az √ľzenetk√ľldŇĎ rendszeren k√ľld√∂tt √ľzenetek csak a Szolg√°ltat√≥ √°ltal √ľzemeltetett Honlapon tekinthetŇĎk meg. Az √ľzenet √©rkez√©s√©rŇĎl a Felhaszn√°l√≥ email √©rtes√≠tŇĎt √©s a Honalpon felugr√≥ √©rtes√≠t√©st kap. A Honlapon √ľzemelŇĎ √ľzenetk√ľldŇĎ rendszeren kereszt√ľl folytatott kommunik√°ci√≥t a Szolg√°ltat√≥ jogosult, de nem k√∂teles ellenŇĎrizni. A regisztr√°ci√≥ n√©lk√ľl k√ľld√∂tt √ľzenetek minden esetben elŇĎzetes ellenŇĎrz√©sen esnek √°t, csak azt k√∂vetŇĎen ker√ľlnek tov√°bb√≠t√°sra a c√≠mzett felhaszn√°l√≥ sz√°m√°ra. A Szolg√°ltat√≥ nem felelŇĎs az √ľzenet el√©rhetetlenn√© t√©tel√©bŇĎl eredŇĎ b√°rmely k√°r√©rt.

A Szolg√°ltat√≥ jogosult indokl√°s n√©lk√ľl felf√ľggeszteni a HirdetŇĎ fi√≥kj√°t abban az esetben, ha a HirdetŇĎ a tev√©kenys√©g√©vel megs√©rti az √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telekben foglaltakat.


A HirdetŇĎ a regisztr√°ci√≥j√°t b√°rmikor indokl√°s n√©lk√ľl t√∂r√∂lheti. Regisztr√°ci√≥ n√©k√ľl a HirdetŇĎ a hirdet√©s felad√°sakor megadott email c√≠mrŇĎl √©rkezŇĎ k√©relm√©vel, a regisztr√°ci√≥val hirdetŇĎ felhasznl√°k√≥k, a Facebook fi√≥kkal bel√©pŇĎk √©s a Google fi√≥kkal bel√©pŇĎk a Be√°ll√≠t√°sok > "Fi√≥k megsz√ľntet√©se" r√©sz alatt k√©rv√©nyezheti. Valamint a regisztr√°ci√≥ sor√°n megadott vagy a bel√©p√©s sor√°n haszn√°lt e-mail c√≠mrŇĎl k√ľld√∂tt k√©relemmel is k√©rhetik a regisztr√°ci√≥s fi√≥k √©s szem√©lyes adataik t√∂rl√©s√©t.
A felhaszn√°l√≥i fi√≥k v√©gleges t√∂rl√©se 48 √≥r√°n bel√ľl t√∂rt√©nik meg.

6. Szolgáltatási díjak

A Szolg√°ltat√≥ a HirdetŇĎk sz√°m√°ra rovatonk√©nt korl√°tozott sz√°m√ļ ingyenes hirdet√©sfelad√°st biztos√≠that, az ezen fel√ľl tov√°bbi hirdet√©sek egyszeri d√≠j ellen√©ben vagy elŇĎfizet√©si d√≠j ellen√©ben t√∂lthetŇĎek fel.

A d√≠jk√∂teles szolg√°ltat√°sok kiegyenl√≠t√©s√©hez sz√ľks√©ges az egyenleg felt√∂lt√©se amelyet regisztr√°lt felhaszn√°l√≥k√©nt az "Egyenleg" men√ľpont alatt teheti meg a HirdetŇĎ, a felt√∂lt√©shez banki √°tutal√°s vagy bankk√°rty√°s fizet√©si m√≥d v√°laszthat√≥.

A d√≠jk√∂teles szolg√°ltat√°sok bankk√°rty√°s fizet√©se eset√©n a szolg√°ltat√°s d√≠j√°nak megfelelŇĎ √∂sszeg elŇĎszŇĎr az egyenlegre ker√ľl, majd a szolg√°ltat√°s d√≠ja ezut√°n automatikusan levon√°sra ker√ľl.

A Szolg√°ltat√≥ fenntartja a jogot, hogy a HirdetŇĎ √°ltal megfizetett d√≠jat illetve a fel nem haszn√°lt befizet√©seket nem t√©r√≠ti vissza, kiv√©ve, ha a d√≠jk√∂teles Szolg√°ltat√°s ny√ļjt√°sa a Szolg√°ltat√≥nak felr√≥hat√≥ okb√≥l marad el, vagy errŇĎl a Felek egyedileg rendelkeznek.
A VIP tags√°g vissza nem t√©r√≠tendŇĎ v√°s√°rl√°s, mivel azonnali hozz√°f√©r√©st biztos√≠t a hirdetŇĎ telefonsz√°m√°hoz (ha van) √©s azonnali √ľzenetk√ľld√©shez. Az email c√≠m megad√°sakor a rendszer automatikusan l√©trehoz egy felhaszn√°l√≥i fi√≥kot.
A d√≠jakat a HirdetŇĎ kiz√°r√≥lag a weboldal √°ltal biztos√≠tott fizet√©si m√≥dokat haszn√°lva egyenl√≠theti ki.
A d√≠jfizet√©s akkor minŇĎs√ľl teljes√≠tettnek, amikor azt a Szolg√°ltat√≥ sz√°ml√°j√°n hi√°nytalanul j√≥v√°√≠rj√°k. A teljes√≠t√©s tov√°bbi felt√©tele, hogy a d√≠jfizetŇĎ azonos legyen a Szolg√°ltat√≥ sz√°ml√°j√°n szereplŇĎ vevŇĎvel.

A HirdetŇĎ a SzerzŇĎd√©s megk√∂t√©s√©nek napj√°t√≥l sz√°m√≠tott 14 napon bel√ľl a SzerzŇĎd√©stŇĎl indokl√°s n√©lk√ľl el√°llhat, illetve a SzerzŇĎd√©s teljes√≠t√©s√©nek megkezd√©s√©t k√∂vetŇĎen azt indokl√°s n√©lk√ľl felmondhatja, 14 napot k√∂vetŇĎen pedig a SzerzŇĎd√©st felmondhatja.

6.1. Hirdetés típusai

Ingyenesen feladhat√≥ hirdet√©s: √Črv√©nyess√©ge 30 napt√°ri nap, amelyet tov√°bbi 30 napt√°ri napra van lehetŇĎs√©g ingyenesen meghosszabb√≠tani. Kateg√≥ri√°nk√©nt korl√°tozott sz√°mban √©rhetŇĎek el.

D√≠jk√∂teles hirdet√©s: √Črv√©nyess√©ge 30 napt√°ri nap, amelyet legkor√°bban a lej√°rta elŇĎtt 5 napt√°ri nappal b√°rmely szabadon v√°lasztott kiemel√©s kifizet√©se eset√©n √ļjabb 30 napt√°ri napig a kiemel√©ssel egy√ľtt √©rv√©nyes marad. Korl√°tlan sz√°mban feladhat√≥ak.

ElŇĎfizetŇĎi hirdet√©s: √Črv√©nyess√©ge az elŇĎfizet√©s v√©g√©ig, amely addig folyamatosan el√©rhetŇĎ ameddig a HirdetŇĎ rendelkezik akt√≠v elŇĎfizet√©ssel. Az elŇĎfizet√©s lej√°rt√°val az elŇĎfizet√©s ideje alatt feladott hirdet√©sek automatikusan t√∂rlŇĎdnek. Az elŇĎfizet√©si csomagban foglalt m√©rt√©kig.

T√∂r√∂lt hirdet√©s: A t√∂r√∂lt hirdet√©sek a t√∂rl√©stŇĎl sz√°m√≠tott 30 napt√°ri napig m√©g el√©rhetŇĎek, b√°rmely szabadon v√°lasztott kiemel√©s kifizet√©se eset√©n √ļjabb 30 napt√°ri napig a kiemel√©ssel egy√ľtt el√©rhetŇĎv√© v√°lnak.

6.2. Hirdetési csomagok

A Szolg√°ltat√≥ elŇĎre meghat√°rozott sz√°m√ļ hirdet√©si csomagot biztos√≠t a HirdetŇĎ sz√°m√°ra. K√ľl√∂n meg√°llapod√°s keret√©ben lehetŇĎs√©g van szem√©lyre szabott hirdetŇĎi csomag kialak√≠t√°s√°ra.

6.3. ElŇĎfizet√©si csomagok

A Szolg√°ltat√≥ lehetŇĎs√©get biztos√≠t azon HirdetŇĎk sz√°m√°ra akik rendszeres felhaszn√°l√≥i a Honlapnak, hogy eseti vagy rendszeres havid√≠j ellen√©ben a kiv√°lasztott hirdet√©si csomagban szereplŇĎ sz√°m√ļ extra hirdet√©st helyezhessenek el a Honlapon.
Az elŇĎfizet√©s "havid√≠j" valamint "h√≥nap" megnevez√©s t√©nylegesen 30 napt√°ri napot (1 h√≥nap) jel√∂l, a hat√°rozott idejŇĪ elŇĎfizet√©s eset√©ben ennek √©rtelm√©ben az elŇĎfizet√©s idŇĎtartama 360 napt√°ri napot (12 h√≥nap) jelent.
A hŇĪs√©gidŇĎ lehet hat√°rozott (12 h√≥nap) vagy hat√°rozatlan (1 h√≥nap) idejŇĪ. Az elŇĎfizet√©s a Szolg√°ltat√°s d√≠j√°nak kifizet√©s√©tŇĎl indul. A hat√°rozott idejŇĪ szerzŇĎd√©s eset√©n a k√∂vetkezŇĎ havid√≠jakat legkor√°bban 10 napt√°ri nappal az adott h√≥nap lej√°rata elŇĎtt van lehetŇĎs√©g kiegyenl√≠teni legk√©sŇĎbb az adott h√≥nap lej√°rta ut√°ni 10. napt√°ri napj√°ig. Abban az esetben, ha a soron k√∂vetkezŇĎ havid√≠jt√≥l sz√°m√≠tott 30 napt√°ri napj√°ig bez√°r√≥lag nem ker√ľl kiegyenl√≠t√©sre az elŇĎfizet√©s felmond√°sra ker√ľl √©s azonnal megszŇĪnik, az addig felt√∂lt√∂tt hirdet√©sek t√∂rl√©sre ker√ľlnek. Ezt k√∂vetŇĎen csak hat√°rozatlan idejŇĪ elŇĎfizet√©s haszn√°lat√°ra van lehetŇĎs√©g, hat√°rozott idejŇĪ elŇĎfizet√©s megk√∂t√©s√©re legkor√°bban csak a ki nem egyenl√≠tett elŇĎfizet√©s lej√°rta ut√°n van lehetŇĎs√©g. Hat√°rozott idejŇĪ elŇĎfizet√©s v√°laszt√°sa eset√©n az elŇĎfizet√©s ideje alatt kisebb csomag v√°lt√°s√°ra nincs lehetŇĎs√©g, azonban nagyobb csomag v√°lt√°s√°ra igen.
Hat√°rozatlan idejŇĪ elŇĎfizet√©s v√°laszt√°sa eset√©n b√°rmikor v√°laszthat√≥ kisebb vagy nagyobb csomag is, valamint b√°rmikor v√°laszthat√≥ a hat√°rozott idejŇĪ elŇĎfizet√©s is.
A csomagv√°lt√°s alkalm√°val a hirdet√©si csomag a kifizet√©s pillanat√°t√≥l √©rv√©nyess√© v√°lik √©s az √ļj hirdet√©si csomag lesz akt√≠v. A hat√°rozott idejŇĪ elŇĎfizet√©s eset√©n a csomag aktu√°lis havid√≠j befizet√©si idej√©vel egyidŇĎben lehetŇĎs√©g van a nagyobb csomag v√°lt√°s√°ra is, √≠gy a k√∂vetkezŇĎ h√≥napt√≥l m√°r a nagyobb elŇĎfizetŇĎi csomag lesz akt√≠v viszont ebben az esetben az elŇĎfizetŇĎi hŇĪs√©gidŇĎ is kitol√≥dik ism√©telten, mivel ebben az esetben √ļj elŇĎfizet√©s ker√ľl megk√∂t√©sre. A HirdetŇĎ √©s a Szolg√°ltat√≥ meg√°llapodnak, hogy a Szolg√°ltat√≥ a kiv√°lasztott hŇĪs√©gidŇĎ v√©g√©ig terjedŇĎ idŇĎtartamra az elŇĎfizet√©si d√≠j v√°ltozatlans√°g√°ra hŇĪs√©get v√°llalnak. A hŇĪs√©gidŇĎ alatt felek a megk√∂t√∂tt szerzŇĎd√©st v√°ltozatlan tartalommal tarj√°k magukra n√©zve k√∂telezŇĎnek.
A Szolg√°ltat√≥nak lehetŇĎs√©ge van indokl√°s n√©lk√ľl az elŇĎfizet√©st felmondani, annak d√≠j√°t r√©szben vagy eg√©szben megt√©r√≠teni. Az esetleges k√©sedelmes befizet√©s miatti r√©szteljes√≠t√©s m√©rt√©k√©tŇĎl f√ľggetlen√ľl a Szolg√°ltat√≥t az adott idŇĎszakra vonatkoz√≥ teljes szolg√°ltat√°si d√≠j megilleti. A k√©sedelmes teljes√≠t√©s √©s k√©sedelmes fizet√©s miatti esetleges k√°rok√©rt a Szolg√°ltat√≥ nem v√°llal felelŇĎss√©get.
Abban az esetben ha a HirdetŇĎ k√∂telezetts√©g√©nek nem tesz eleget a tekintetben, hogy az esed√©kes hav√≠djakat kiegyenl√≠tse a Szolg√°ltat√≥ jogosult az elŇĎfizet√©s azonnali felmond√°s√°ra √©s a hŇĪs√©gidŇĎ v√©g√©ig esed√©kes d√≠jakat egy √∂sszegben kisz√°ml√°zni.
A Szolg√°ltat√≥ k√∂telezett√©sget v√°llal arra, hogy a HŇĪs√©gidŇĎ ideje alatt nem v√°ltoztatja meg az elŇĎfizet√©s d√≠jait.
Amennyiben a HirdetŇĎ hirdet√©sei felad√°s√°n√°l nem tartja be a Szolg√°ltat√≥ √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©tel√©ben foglaltakat, szerzŇĎd√©sszeg√©st k√∂vet el. Amennyiben a kifog√°solt hirdet√©sek nem ker√ľlnek m√≥dos√≠t√°sra vagy a k√©sŇĎbbiekben is folyamatos figyelmeztet√©sek eset√©ne a Szolg√°ltat√≥ felmondhatja az elŇĎfizet√©st.
A jelen szerzŇĎd√©sben nem √©rintett k√©rd√©sekben a Polg√°ri T√∂rv√©nyk√∂nyv rendelkez√©sei az ir√°nyad√≥ak. A szerzŇĎdŇĎ felek meg√°llapodnak, hogy esetleges vit√°ikat megpr√≥b√°lj√°k b√©k√©s √ļton rendezni, amennyiben ez nem lehets√©ges, √ļgy al√°vetik magukat a Szolg√°ltat√≥ mindenkori sz√©khelye szerinti J√°r√°sb√≠r√≥s√°g kiz√°r√≥lagos illet√©kess√©g√©nek.


7. Az √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telek egyoldal√ļ m√≥dos√≠t√°sa

A Szolg√°ltat√≥ b√°rmikor jogosult az √ĀSZF egyoldal√ļ m√≥dos√≠t√°s√°ra azzal, hogy a m√≥dos√≠t√°sr√≥l t√°j√©koztatja a Felhaszn√°l√≥kat. A m√≥dos√≠t√°st k√∂vetŇĎen a Szolg√°ltat√°s √©s a Honlap haszn√°lata az √ĀSZF m√≥dos√≠t√°s√°nak elfogad√°s√°t jelenti.

A Szolg√°ltat√≥ tov√°bb√° fenntartja a jogot, hogy b√°rmikor, b√°rmilyen v√°ltoztat√°st, jav√≠t√°st hajtson v√©gre a Honlapon, elŇĎzetes figyelmeztet√©s n√©lk√ľl.

A Szolg√°ltat√≥ jogosult a Szolg√°ltat√°si d√≠jakat egyoldal√ļan m√≥dos√≠tani, vagy kor√°bban ingyenes Szolg√°ltat√°sokat d√≠jk√∂teless√© tenni.

8. SzerzŇĎi jogok

A Honlap eg√©sze, annak grafikus elemei, sz√∂vege √©s technikai megold√°sai √©s a Szolg√°ltat√°s elemei szerzŇĎi jogi v√©delem vagy m√°s szellemi alkot√°shoz fŇĪzŇĎdŇĎ jog v√©delme alatt √°llnak.

A Honlap tartalm√°nak, valamint egyes r√©szeinek fizikai vagy m√°s adathordoz√≥ra ment√©se vagy kinyomtat√°sa az √územeltetŇĎ elŇĎzetes √≠r√°sbeli hozz√°j√°rul√°sa eset√©n enged√©lyezett csak.

A Honlap haszn√°lata, illetve az √ĀSZF egyetlen rendelkez√©se sem biztos√≠t jogot a HirdetŇĎnek a Honlapon szereplŇĎ b√°rmely kereskedelmi n√©vnek vagy v√©djegynek b√°rmely haszn√°lat√°ra, hasznos√≠t√°s√°ra.

9. √Āltal√°nos adatok

Szolgáltató adatai:
Adokveszek.hu Kft.
Székhely: 9330 Kapuvár, Szent István király utca 1. 3/2
Levelezési cím: 9330 Kapuvár, Szent István király utca 1. 3/2
Cégjegyzékszám: 08-09-032249
Adószám: 28771786-2-08
Közösségi adószám: HU28771786
Nyilv√°ntart√≥: GyŇĎri T√∂rv√©nysz√©k C√©gb√≠r√≥s√°ga
Banksz√°mlasz√°m: 11737090-21455515 (OTP Bank)
Internet: www.adokveszek.hu
Email: info@adokveszek.hu

Tárhelyszolgáltató adatai:
RackForest Kft
1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. 3. em. 3008. a.
Adószám: 14671858-2-41
Banksz√°mlasz√°m: HU04 10400968-50514955-49501007
EU adószám: HU14671858
E-mail: info@rackforest.hu
Internet: www.rackforest.hu
Cégjegyzékszám: 01-09-914549Jelen √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telek hat√°lyba l√©p√©s√©nek ideje: 2023. 03. 05.

Kor√°bbi √ĀSZF verzi√≥k
A kor√°bbi √ĀSZF verzi√≥k csak PDF form√°tumban √©rhetŇĎek el.
√ĀSZF 2021. 10. 04.
√ĀSZF 2022. 05. 31.
√ĀSZF 2023. 02. 27.
√ĀSZF 2023. 03. 05.
Adokveszek.hu Kft. © 2024
Minden jog fenntartva.
Belépés Regisztráció Részletes keresés