Hirdetés feladás

Regisztr√°lt√°l m√°r?
/ 150 karakter
1650 Ft
30 nap
A leghatékonyabb jelzés arra, ha valamit gyorsan szeretnél eladni.
 
Ft
Alkuképes az ár?

Ingyenes hirdetés feladás

Hirdet√©s felad√°s ingyen minden kateg√≥ri√°ban el√©rhetŇĎ legyen sz√≥ j√°rmŇĪ, ingatlan, √°ll√°s, munka, √°llat, agr√°r √©s szolg√°ltat√°sok kateg√≥ri√°kr√≥l √©s mindez ak√°r regisztr√°ci√≥ n√©lk√ľl is lehets√©ges. A hirdet√©s felad√°s√°n√°l k√∂telezŇĎ megadni a hirdet√©s c√≠m√©t, a hirdet√©s kateg√≥ri√°j√°t, a hirdet√©shez tetszŇĎleges hossz√ļs√°g√ļ le√≠r√°s t√∂lthetŇĎ fel, a hirdet√©s hat√©konys√°g√°t nagyban n√∂veli ha k√©peket is t√∂lt√ľnk fel, a bizalmat a sajt√° k√©sz√≠t√©sŇĪ fot√≥k er√∂s√≠tik. A kapcsolattart√°s miatt k√∂telezŇĎ megadni a hirdetŇĎ nev√©t √©s email c√≠m√©t is, opcion√°lisan pedig telefonsz√°mot is megadhatunk.

A hirdet√©sben tal√°lhat√≥ k√©pek minim√°lisan szerkeszthetŇĎek (lev√°ghat√≥ak, forgathat√≥ak) ha a felt√∂lt√©s sorrendje nem megfelelŇĎ azon is lehet v√°ltoztatni, csak meg kell fogni √©s a megfelelŇĎ helyre kell h√ļzni. Ingyenesen 12db k√©p t√∂lthetŇĎ fel az elŇĎfizetŇĎk eset√©ben ez nincs korl√°tozva. A hirdet√©s t√∂rl√©se minden esetben bel√©p√©st k√∂vetŇĎen a felhaszn√°l√≥i fel√ľleten t√∂r√∂lhetŇĎek, a v√©gleges t√∂rl√©s 10 napon bel√ľl v√°lik v√©glegess√©, ha m√©gis √ļjra szeretn√©nk aktiv√°lni ezt k√ľl√∂n d√≠j ellen√©ben tehetj√ľk meg. Ha csak ideiglenesen szeretn√©nk, hogy a hirdet√©s ne szerepeljen a tal√°lati list√°kon akkor csak inaktiv√°lni kell a hirdet√©st. A hirdet√©s hat√©konys√°g√°t k√ľl√∂nb√∂zŇĎ kiemel√©si lehetŇĎs√©gekkel tudja m√©g hat√©konyabb√° tenni, amelyek a hirdet√©s kateg√≥ri√°j√°t tekintve elt√©rŇĎek mind d√≠jaz√°s , mind azok t√≠pus√°t tekintve.

Sz√°mos kateg√≥ria eset√©ben az ingyenesen feladhat√≥ hirdet√©sek sz√°ma korl√°tozva van, amely azt jelenti, hogy a limit feletti hirdet√©s felad√°sa d√≠jk√∂teles amely kateg√≥ri√°nk√©nt elt√©rŇĎ lehet az ilyen esetekben a rendszer elŇĎre figyelmeztet. Ilyen esetekben √©rdemes fontol√≥ra venni, hogy csak idŇĎszakosan fordul elŇĎ vagy rendszeresen, mivel ha gyakran t√∂lt fel olyan kateg√≥ri√°ban hirdet√©st amely d√≠jk√∂teles √©rdemes az elŇĎfizet√©ses csomagot v√°lasztania.
Adokveszek.hu Kft. © 2023
Minden jog fenntartva.
Belépés Regisztráció Részletes keresés