eladó

Luxus ingatlan

294.900.000 Ft
12
12
Értékesítés:
Eladó
Állapot:
Új építésű
Eladásra kínálok Alsónémedi szélén egy prémium alapanyagok felhasználásával megépülő luxus 259 nm-es egyedileg tervezett fa bútorral berendezett, gépiesített ingatlant, mely egy 1347 nm-es exkluzív kivitelben kialakított csendes telken helyezkedik el nagyon kedves és közvetlen szomszédokkal. Az épület már 90%-ban kész és egy hónapon belül költözhető.
A ház közvetlen közelében csak új építésű ingatlanok vannak, ezzel is pozitív hatást gyakorolva környezetére. A közelben kocsival 2-3 perc alatt elérhető óvoda, iskola, orvosi rendelő, önkormányzat, posta, bolt. Budapest határától mindössze 10 percre, kényelmes távolságra a fővárostól, mégis gyönyörű zöld környezetben helyezkedik el.
Az ingatlan rendkívül tágas, nyitott terekkel rendelkezik. A tervezést és az építkezést a jelenlegi tulajdonos a saját, nagyon magas igényeihez szabta mind tervezés, felhasznált anyagok és a kivitelezés terén.
Az épület egy nappali-konyha-étkező, egy szülői háló, két gyerek szoba, egy dolgozószoba, egy előszoba, hall, két fürdőszoba, egy különálló wc és egy háztartási helyiségből áll. Kint két terasz és egy nyárikonyha található.
A nyári konyha fedett, burkolt 32 nm-es, mely áll, egy 3,5x3,45 m -es egyedileg tervezett épített pulttal, ami magába foglal egy 1,55m-es motoros grillezőt, egy 1,25 m-es fatüzelésű kemencét, egy 1m-es mosogatót, egy 1,2 m-es és egy 0,7m-es pultot, alatta kis tárolókkal.
A belsőépítész által elkészített terv szerint egyedileg tervezett, asztalos által készített fürdőszoba bútor, beépített szekrények, konyhabútor, étkezőasztal, ágyak, tv fal, kerül beépítésre. A bútor színén lehet még változtatni, ameddig az asztalos el nem kezdi a munkálatokat.
A konyhabútorba beépítésre kerül páraelszívó, tűzhely, sütő, gőzpároló, mikró, kávégép, mosogatógép, két nagy hűtő.
Beépítésre kerül egy Fischer 16 kw-os hőszivattyú, amely a későbbiekben gondoskodni fog az épület hűtéséről és fűtéséről. Az ingatlan teljes területén padlófűtés és mennyezeti hűtés/fűtés került kiépítésre, ezen kívül a nappaliban fali fűtés/hűtés is, melyet telefonról is lehet irányítani.
A padlásra a háztartási helységből lehet felmenni, ahol szintén egy 100nm-es lakrészt lehet kialakítani (a ház szerkezete úgy van tervezve, hogy be lehet építeni).
Egyedi méretben és színben legyártatott, ablakok, ajtók, redőnyök, szúnyoghálók kerülnek beépítésre. A szülői hálóban a fürdőszoba ajtó egyedi üvegajtó. A redőnyök elektromosak, távirányítóval lehet vezérelni és időzítővel van ellátva. Az ablak és ajtó üvegek 5rétegű, törésmentes üvegből készültek.
A falakra mindenhol Prémium minőségű tapéta, a nappaliban, a hallban, a fürdőszobákban, a háztartási helységben nagyméretű járólap, a szobákban és a dolgozószobában laminált padló kerül.
A szülői fürdőszobában masszázskád, esőztető zuhanyzó, beépített szekrény, fali wc lesz kialakítva.
A gyerek fürdőben pedig beépített szekrény, kád és fali wc kerül beépítésre.
Egyszárnyú bejárati ajtót építettek be melynek színe megegyezik az ablakokéval és redőnyökével. Extraként a nyitása egyedi kóddal történik, mely a riasztóval és a telefonnal lesz összekötve.
A házban és a kertben riasztó és kamerarendszer kiépítése folyamatban és egy széf került beépítésre.
Az udvaron a gyeptégla öntözésére automata öntözőrendszer lett telepítve, amit telefonról lehet irányítani. A telek 3 sarkában rejtett csapok vannak.
A kerítés mentén szegélykő, LED és napelemes világítás lesz körbe, mely fokozza az udvar esti hangulatát.
Az autóbehajtó térköves, közepén egy lenyűgöző kétméter magas, négyméter átmérőjű szökőkút kerül megépítésre.
A kert elejébe kerül kialakításra a szeméttároló, villanyóra szekrény és a bio emésztő és 3 nagy vízelvezető ciszterna van a telek különböző részein.
Az utcafronti kerítés műkőburkolatos, elektromos kapuval, melybe mikrofon és 4D kamera van beépítve.
A nappalival szemben a kerítésre egy modern, világító fali kút kerül
Telek első részére egy 110nm-es ház építhető, amire az engedély és a tervrajz is meg van már.
Feltöltve: 2023 szeptember 12., 11:46
Frissítve:
2023 szeptember 19., 11:02
177
hirdetés
Azonosító: bfsu4s
294.900.000 Ft
hirdetés
 
Soha ne utalj előre pénzt, ha nem ismered az eladót!
Legjobb, ha mindig személyesen intézed az adásvételt, valami forgalmas helyen ahova ne egyedül menj, célszerű magaddal vinni barátodat is.
Ha bárhol szabálytalanságot, visszaélést észlelsz az oldalon, használd a "hirdetés jelentése" gombot!
Adokveszek.hu Kft. © 2023
Minden jog fenntartva.
Belépés Regisztráció Részletes keresés