Teny√©sztŇĎtŇĎl elad√≥ Megyei

Lakeland terrier - kölykök lefoglalása

570.000 Ft
6
6
√Črt√©kes√≠t√©s:
Eladó
A z√°gr√°bi "Rainbowlake kennel" teny√©sztŇĎ LAKELAND TERIER almot v√°r √©s foglal√°si lehetŇĎs√©get hirdet ki kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪ k√∂ly√∂kkuty√°kra.
HKS No. 04713, FCI No. 69/2023 sz√°mon √©s a F√∂ldmŇĪvel√©s√ľgyi Miniszt√©rium UP/I-322-08/23-01/271, URBR 525-09/568-23-2 sz√°m alatt vagyunk nyilv√°ntartva.

A Lakeland terrier, egy viszonylag ismeretlen √©s ritka pashmina terrier, amely egy hossz√ļ l√°b√ļ terrier fajta. Szeretetteljess, vid√°m, bar√°ts√°gos, hŇĪs√©ges a gazd√°j√°hoz, sz√≥rakoztat√≥ √©s j√≥ v√©delmezŇĎ. Akt√≠van √©s gyorsan tanul. A szint√©n akt√≠v √©letm√≥dot folytat√≥ tulajdonosok mellett sz√≠vesen elfogadja a hosszabb s√©t√°kat √©s a j√°t√©kot. Rendszeres √°pol√°s, v√°g√°s eset√©n a szŇĎre nem hullik ki, hipoallerg√©n fajta szŇĎrnek sz√°m√≠t.
A kis termetŇĪ, de gazdag szem√©lyis√©gŇĪ kutya gazd√°j√°val interakci√≥ra t√∂rekszik, rendszeres fizikai √©s szellemi tev√©kenys√©ggel, engedelmes √©s nyugodt csal√°dtag lesz a h√°zban.

K√∂ly√∂kkuty√°ink kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪek k√©t j√≥l ismert eur√≥pai v√©rvonalb√≥l.
Apa Paperman Terra Wortmann, 5 éves, a Schoenen Bergen & Paperman Németországból. Nagy-Britannia, USA és Horvátország bajnoka.
Anya Sliey's The sweetest tabu-Vanna, 2 √©ves, az olaszorsz√°gi Slicey teny√©sztŇĎtŇĎl, Horv√°torsz√°g bajnoka.
K√∂ly√∂kkuty√°ink a csal√°dunkban nŇĎnek fel, √©s 10-12 hetesen √ļj otthonra k√©szen √°ll√≥, szocializ√°lt, emberekre √©s az otthoni √©letre kik√©pzett kuty√°k lesznek.
A kutyusunkkal a k√∂vetkezŇĎket kapod:
- az állatorvostól kapott dokumentáció, hogy beoltottak, parazitáktól mentesek, egészségesek és mikrochippel vannak ellátva
- EU √ļtlev√©l
- Törzskönyv
- Ad√°sv√©teli szerzŇĎd√©s
- F√ľzet az √ļj tulajdonosoknak az etet√©srŇĎl, olt√°sr√≥l, gondoz√°sr√≥l sz√≥l√≥ utas√≠t√°sokkal.
- Csomag az √ļj otthonba (√©tel az elsŇĎ h√©tre, v√≠gasztal√≥ paplan az alomb√≥l, j√°t√©kok √©s egy√©b apr√≥s√°gok)

A k√∂lyk√∂k janu√°r k√∂zep√©n k√©sz√ľlhetnek √ļj otthonukba. Ha b√°rmilyen k√©rd√©se van a fajt√°val kapcsolatban, vagy k√©ts√©gei vannak a kiv√°laszt√°ssal kapcsolatban, forduljon hozz√°nk, sz√≠vesen besz√©lget√ľnk √Ėnnel, mindenkinek, aki lefoglalja a kutyusokat, minden nap k√ľld√ľnk felv√©teleket, k√©peket a n√∂veked√©s √©s fejlŇĎd√©s nyomon k√∂vet√©s√©re.

Ha szeretn√©l egy √ļj interakt√≠v csal√°dtagot, akinek k√©szen √°llsz t√°rsas√°got √©s meleg otthont ny√ļjtani, (sz√°munkra ez a legfontosabb), keress minket a e-mail c√≠men vagy mobilon. Marijana Ljevar. (angol nyelv)

K√©rj√ľk, idŇĎben vegye fel vel√ľnk a kapcsolatot, a foglal√°st elŇĎleg befizet√©s√©vel fogadjuk el.
Feltöltve: 2023 november 17., 16:12
Frissítve:
2023 november 17., 16:12
64
hirdetés
Azonosító: sqkq82
570.000 Ft
hirdetés
 
Soha ne utalj elŇĎre p√©nzt, ha nem ismered az elad√≥t!
Legjobb, ha mindig szem√©lyesen int√©zed az ad√°sv√©telt, valami forgalmas helyen ahova ne egyed√ľl menj, c√©lszerŇĪ magaddal vinni bar√°todat is.
Ha bárhol szabálytalanságot, visszaélést észlelsz az oldalon, használd a "hirdetés jelentése" gombot!
Adokveszek.hu Kft. © 2023
Minden jog fenntartva.
Belépés Regisztráció Részletes keresés