Ez a hirdet√©s legal√°bb 60 napja nem friss√ľlt, √©rdeklŇĎdj a hirdetŇĎn√©l, hogy aktu√°lis-e m√©g.
eladó

[Csomag] Ki kicsoda? Társasjátékok (#149-3680)

5.599 Ft
8
8
√Črt√©kes√≠t√©s:
Eladó
√Āllapot:
√öj
Kedvezm√©nyes √°r√ļ csomag aj√°nlat. A csomag term√©kei egyenk√©nt is megtal√°lhat√≥ak a term√©keim k√∂z√∂tt.

A csomag tartalmának részletes leírása:

------------------------------
1: Ki kicsoda? Történelmi társasjáték
Le√≠r√°s: A j√°t√©k sz√°z, 1-100-ig sz√°mozott k√°rtya lapb√≥l √°ll. Minden lap egyik oldal√°n a magyar t√∂rt√©nelem egy-egy jelentŇĎs alaj√°knak arck√©pe szerepel. A m√°sik oldalon r√∂vid ismertetŇĎ mutatja be az √©letŇĎt n√©h√°ny jellegzetes von√°s√°t. A sz√∂veg alatt id√©zet olvashat√≥, amely vagy a k√©rdezett t√∂rt√©nelmi szem√©lyis√©gtŇĎl sz√°rmazik, vagy valamely √©rt√©kelŇĎj√©tŇĎl.

A j√°t√©khoz mell√©kelt megold√≥f√ľzet tartalmazza a k√©rdezett szem√©ly nev√©t, sz√ľlet√©si √©s hal√°loz√°si hely√©t √©s idej√©t, valamint az id√©zet forr√°s√°t.

------------------------------
2: Ki kicsoda? Bibliaismereti társasjáték
Leírás: A játék száz, 1-100-ig számozott kártyalapból áll. Minden lap egyik oldalán a Biblia egy ismert alakja, alakpárja, csoportja szerepel egy festészeti alkotáson, valamint egy szövegrészlet.

A m√°sik oldalon az 50 - 50 √≥- √©s √ļjsz√∂vets√©gi szereplŇĎkh√∂z k√∂tŇĎdŇĎ esem√©nyek √©s tettek olvashat√≥k, n√©h√°ny adatszerŇĪ k√∂zl√©s (sz√°rmaz√°s, rokons√°g, megjelen√≠t√©s, jelt√°rgyak, nyelvi, kult√ļrt√∂rt√©neti vonatkoz√°sok), valamint egy r√∂vid bibliai id√©zet, a sz√∂veghely megad√°s√°val.

A megold√≥f√ľzet tartalmazza a keresett alak, csoport nev√©t (katolikus, reform√°tus, zsid√≥ v√°ltozatban), a festŇĎ nev√©t, a k√©p nev√©t, a k√©p c√≠m√©t, az id√©zet szerzŇĎj√©t, a mŇĪ c√≠m√©t, a szerzŇĎk sz√ľlet√©si √©s hal√°loz√°si d√°tum√°t.

------------------------------Személyes átvétel:
- Helyszín: XVIII. Ráday Gede
Feltöltve: 2022 október 13., 14:54
Frissítve:
2022 október 13., 14:54
112
hirdetés
Azonosító: q1befd
5.599 Ft
Utoljára aktív: 5 hónapja
hirdetés
 
Soha ne utalj elŇĎre p√©nzt, ha nem ismered az elad√≥t!
Legjobb, ha mindig szem√©lyesen int√©zed az ad√°sv√©telt, valami forgalmas helyen ahova ne egyed√ľl menj, c√©lszerŇĪ magaddal vinni bar√°todat is.
Ha bárhol szabálytalanságot, visszaélést észlelsz az oldalon, használd a "hirdetés jelentése" gombot!
Belépés Regisztráció Részletes keresés